понеделник, 4 февруари 2013 г.

Злият демон БСП

23-те ужасни години български преход досега ясно показват, че БСП е много вредна "лява" партия за българския народ като цяло. Дали тя целенасочено провежда грешната за привържениците си икономическа политика или е плод на незнание, не е от значение. Резултатите от нейната политика са трагични - 22% от българите вече не живеят на територията на страната.


БСП, в лицето на г-н Луканов тогава, през 1990 г., започна изграждането на пост-социалистическа България по най-злокобния за обикновените хора начин - разграбвайки и разпределяйки националното богатство между малка престъпна група, източвайки българската банкова система.

Докалдът "Добрев", предоставен на тогавашния премиер Виденов в края на 1996 г., описва много точно как протича всичко, но БСП не прави нищо. Тя умишлено бездейства, тъй като иначе трябва да се обърне срещу самата себе си.

БСП в този си вид, с това си ръководство, трябва да бъде изоставена незабавно от симпатизантите си. Прав е Емил Хърсев в статията си във в-к СЕГА от миналия понеделник, че в световен план, леви и десни партии в момента предлагат фактически една и съща полкитика на орязване и пестене на държавните разходи. Това е проциклична политика, водеща до увеличаване на безработицата и спадане на жизнения стандарт на обикновените хора. Валутният борд в България е проводник на такава пагубна за икономиката и заетостта политика.


Тук е мястото на една истинска лява партия да постави като цел №1 незабавното му премахване, но кажете ми, как виждате тази идея да дойде от БСП и да бъде взета сериозно, че и подкрепена? Някак си не го виждам. Не че БСП се е засилила да премахва валутния борд. Та нали и европейските социалисти също, както всички останали, са в плен на 7-те смъртоносни измами на икономическата политика.

България има нужда от истинска лява партия. Според мен, клетите членове на БСП, между които е и баща ми между другото (ще видим до кога, след като вече започна да осъзнава причините за моя гняв), са едни нещастни заблудени мазохисти.

Хей, ало, събудете се! БСП ви убива вече 23 години!

Райчо Марков
Ню Йорк


















6 коментара:

  1. Хей Райо здравей! Много се радвам, че коментираш и политиката на БСП знаеш колко отдавна съм казвал и коментирал проклетата политика която водят ,всъшност то е липса на политика само наследяване на старата номенклатура и възполване от доверието на тъй наречения твърд електорад. Много се знае и може да се коментира, но невиждам никакъв смисал в това по-важното е да се средоточим в сегашно време което несе отличава много от същите действия и бездействия на минали партии и унищожили както икономиката така и мисленето на българския народ.

    Ангел К.Георгиев

    Обадими се! Райо...

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, Ангелари, радвам се, че се отби да навестиш стария си другар!

    Признавам, че навремето беше прав относно БСП, а аз не.

    Съгласен съм, че трябва да се гледа напред и това бе причината да започна българския ММТ сайт. Ще ти се обадя скоро.

    ОтговорИзтриване
  3. Сайта е много добър и трябва да се развива както от теб така и от други можещи и знаещи българи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, съгласен. Съмишленици и градивни критици винаги са добре дошли да публикуват или коментират в сайта.

      Аз вярвам в МЕ-ММТ програмата за България и правя всичко възможно да я популяризирам сред българското общество.

      Изтриване
  4. Чудесно! БСП е демона. А големият брат, който без един изстрел съкруши предищния брат, не може да се справи с БСП. Как може да има някой толкова лошо мнение за новия брат!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БСП не е социалистическа партия (само името й е такова), тя никога не е защитавала интересите трудовите хора. Така че тя не е противник на новия брат, а помощник. Те никога не са се борили помежду си.

      Изтриване