сряда, 26 юни 2019 г.

ЕЛАТЕ В СЪБОТА, 29 ЮНИ 2019 г. !
ПРАВИЛА НА МИТИНГА


На митинга ще се запознаем с "Пътят напред" и ще изразим подкрепата си за излизането на България от ЕС и НАТО!

Ще се допускат само български знамена и патриотични плакати с антиевроатлантическа насоченост.

Няма да допускаме плакати или реч, свързани с етнос, религиозна принадлежност, фили-фоби, българи в чужбина/българи в България, предишни партийни пристрастия, чужди държави...

Нарушителите ще бъдат отстранявани със съдействието на органите на МВР.

Целта ни е да се организираме политически срещу евроатлантическите господари и техните български подлоги, които са малцинство у нас.

Ще спазваме обществения ред и няма да замърсяваме парка. След митинга ще почистим.


ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

от Националния изпълнителен съвет на БТР

петък, 21 юни 2019 г.

ДАРЕНИЯ ЗА БТР
От днес, 21.06.2019 г., ПП "България на труда и разума"-БТР има банкова сметка:

SWIFT/BIC: IABGBGSF
Номер на сметка: BG50IABG81231000660901

Интернешънъл Асет Банк АД /INTERNATIONAL ASSET BANK/

На платежното трябва да се пише като ОСНОВАНИЕ ЗА ПРАЩАНЕ: "Дарение в полза на ПП България на труда и разума". 

До размера на минималната работна заплата (МРЗ 560 лв) декларация за произход на парите не е нужна. Над МРЗ трябва декларация, която обаче дарителят ще може да попълни по-късно, и която ще му предоставим. Затова е добре да си напише и имейла.

Преводите в чужда валута се обръщат автоматично в левове.

Political party BTR
Apostol Karamitev St 4 Fl 4
Burgas 8000
Tel.: 00359897840478


Политическа партия БТР
ул. Апостол Карамитев 4, ет. 4
Бургас 8000
Teл.: 00359897840478

Зад БТР няма олигарси, защото БТР защитава интересите на редовите български граждани - тези, които мизеруват в България, и онези, които бяха принудени да станат гурбетчии.

БТР няма държавни субсидии, а в същото време са необходими средства за разпространение на "Пътят напред" - https://xn--90a4af.xn--90ae/bg/kratkata-versiya-na-programata-btr.html - до всички български граждани, за изграждане на местни структури в градове и села, за участие в местните избори, за които, според сегашния закон ще са нужни и 10 хил. лева депозит.

Призоваваме всички, които са съпричастни, искат Политическата революция в България да успее, и които могат да заделят по някоя скромна сума, да помагат.

БТР РАЗЧИТА ЕДИНСТВЕНО НА РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ У НАС И В ЧУЖБИНА!

сряда, 5 юни 2019 г.

Митинг за напускане на ЕС и НАТО! ПП "България на труда и разума"- БТР ще представи "Пътят напред" - 29 юни 2019 г. от 13 часа, езерото Ариана (до Орлов мост)

Ако сте във Фейсбук и проявявате интерес, запишете се тук: СЪБИТЕТО 

Това, от което Бългрия, българската икономика, спешно се нуждае сега, е намаляване на общото данъчно бреме (например ДДС = 0%) и обширни държавни инвестиции в здравеопазване, образование, инфраструктура, селско стопанство, технологии и алтернативни енергийни източници, програма за гарантирана заетост,... С други думи - България се нуждае от държавни бюджетни дефицити, много по-големи от 3% от БВП!

Горното е невъзможно за постигане поради 2 пречки:

- Първата е валутният борд, който отне контрола върху издаването на българския лев и го постави изцяло в ръцете на Европейската централна банка. Така, за да имаме нужното ниво държавен дефицит (данъците да са по-малки от правителствените разходи), ние трябва да го финансираме със скъпи външни кредити в евро, което обезсмисля цялото начинание. Валутния борд, обаче, можем да премахнем относително лесно, дори и докато сме още в ЕС. Много държави членки на ЕС все още разполагат със собствените си национални валути при плаващ курс - Румъния, Унгария, Полша, Великобритания,... Валутният борд може да бъде отстранен от българското Народно събрание. Става с проста промяна в закона за БНБ!

- Втората пречка е членството ни в ЕС, което поставя договорите на ЕС над Конституцията на България. Според договорите на ЕС бюджетите на всички държави членки трябва да бъдат одобрени от Европейската комисия. Правилото в ЕС е годишният дефицит да не надхвърля 3% от БВП на съответната страна, и който не го спазва, бива наказван с милиони глоби в евро. Италианското правителство, например, поиска бюджетен дефицит от само 2.74% с цел съживяване на икономиката (дефицит сам по себе си далеч недостатъчен за тази цел!), но Европейската комисия ги поряза и им наложи 2% + милиони глоби в евро. Именно затова БТР иска да изведе България от ЕС, защото не е достатъчно само да разполагаме с контрол над българския лев, но трябва да контролираме и собствената си макроикономическа политика!

За членството в НАТО, което унищожи Българската армията, няма нужда въобще да говорим... 

В ПЪТЯТ НАПРЕД тези проблеми са решени по подобаващ начин.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

БТР