сряда, 27 март 2013 г.

Кон, дайте ми един кон срещу цялата политическа власт в България!


Тогава ММТ ще дойде в България много лесно, на бял кон, без да е нужна някаква политическа кампания. Защото всеки друг, поради липса на живи идеи, ще бяга като от дявол от политическата отговорност. Защото наистина ще бъде страшно.

Която и партия или коалиция да победи на изборите през май, животът на следващото правителство ще бъде по-кратък от този на правителството на ГЕРБ. 
Страната ще изпадне в постоянна политическа криза.

Защо мисля така ли?

Защото икономическите причини, предизвикващи ужасната болка в българското общество, и които доведоха до протестите и падането на ГЕРБ, не са премахнати и няма да бъдат премахнати от следващото правителство. Знам го, защото политическите програми на всички партии в момента, поради нежелание или, по-вероятното, поради незнание, не предвиждат нужните мерки за отстраняването им.

Райчо Марков
Ню Йорк

3 коментара:

 1. Политическите партии в БГ са обвързани къде повече или по-малко със:

  ... я шпионите на Путин (ЧК / НКВД / КГБ / ФСБ), я тези на Чичо Сам (FBA / CIA), я тези на Юда (Mosad), я тези на EC (Барозо, Меркел и пр.) - но не се знае още какво планират те за нашата Майка-България ...

  Ще видим - успех все пак и на вас (ММТ), може да се окаже, че е най-доброто, но кой ли ще има време да я разбере, камо ли някоя от БГ-партиите и да я приложи ... трудна работа при тези избори !!!

  Regards,
  В.М.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сега забелязах, че говорите за "ТЕЗИ ИЗБОРИ".

   Не, ще почакаме още малко.

   Изтриване
 2. Мисля, че има ниво на толериране на болка, прехвърлянето на което води до взрив. ММТ само ще събере и залепи разхвърчаните парчета, при това изработвайки много по-хубав продукт от оригинала.

  И дори няма да има нужда хората да разбират в подробности тънкостите на занаята, те само ще са щастливи потребители.

  ОтговорИзтриване