вторник, 8 октомври 2013 г.

ММТ ГОСТУВА В СОФИЯ


Приятели,

Имам честта официално да обявя провеждането на научната икономическа кръглата маса на тема: "Модерната монетарна теория: актуалност и приложимост в съвременната икономическа наука”, която се организира съвместно от Съюза на икономистите в България (СИБ), УНСС-София и българския блог "България и ММТ". Фейсбук страницата на събитието се намира тук:

Кръглата маса ще се проведе при следната предварителна програма:

1. Приветствени слова към участниците във форума от проф. Стати Статев, ректор на УНСС и проф. Кръстьо Петков, председател на УС на СИБ.

2. Встъпителна дискусия 10:00-12:00 часа, модератор проф. Кр. Петков.

3. Встъпителни презентации, Уорън Мозлър, проф. Павлина Чернева, Райчо Марков, работещи в САЩ, пътуват за София специално за форума.

4. Дискутанти: проф. д-р Милети Младенов, УНСС, Гергана Йорданова, експерт, БНБ и д-р ик. н. Любомир Христов – очаква се потвърждение.

5. Кафе-пауза от 12:00-12:20 часа.

6. Продължение на дискусията, модератор от УНСС.

7. Закриване на форума и изявление за медиите.

Каним всички, които имат интерес да чуят дискусиите, да заявят присъствието си във Фейсбук страницата. Поради някои технически причини все още нямаме информация относно капацитета на залата в УНСС, но мисля, че това ще се изясни малко след 20 октомври.

Полезни материали относно модерната монетарна теория, ще бъдат публикувани на страницата на събитието. По този начин дискутантите на кръглата маса, а и зрителите, ще могат да се запознаят предварително с тях, за да могат да имат готови въпроси и теми за обсъждане по време на самото събитие.

2 коментара:

  1. Как може да се заяви участие от хора, които не ползват Фейсбук?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Можете да го сторите тук в коментар под тази публикация.

      Изтриване