вторник, 26 февруари 2013 г.

Смъртоносният паразит БСП загуби един от своите домакини днес


След повече от 54 години членуване в БКП-БСП, днес моят 75 годишен баща напусна ТАЗИ партия.
В действителност той никога не бе член на ТАЗИ партия. През целия си досегашен живот баща ми ми показваше с пример, с действията и постъпките си, в какво наистина той вярва – нещо коренно различно от  поведението и действията на ТАЗИ партия, допринесли най-много за мизерията в България днес.
Единственото му голямо съжаление и чувство за вина, когато ми каза за решението си, бе че се е оставил да бъде лъган толкова много години и съответно не е противодействал. Хей, по-добре късно отколкото никога, нали!
ТАЗИ партия-паразит успя успешно да заблуди стотици хиляди честни българи и да отвлече техния политически избор, представяйки се за защитник на социалното в българското общество.
Българи, изолирайте паразита БСП завинаги! Оставете го да изъхне от глад, без живителна кръв! България се нуждае от истинска лява партия, която истински да отстоява интересите на тези, които "трябва да работят за да ядат".
Райчо Марков
Ню Йорк

1 коментар:

  1. Xaxaaa tova me iznenada, jalkoto samuche trqbvashe da minat purvo 45godini uj komunizam i 23godini uj demokraciq i tri pokuleniq da jiveqt v bednost, luji i iluziii za da proglednat i razberat kolko sa zabludeni jalko i za ostanalite bulgari koito vijdaha predcenqvaha i se opitvaha nai malkoto da obqsnat nqkoi hora da proglednat. Mnogo jalko za blizkata istoriq na bulgarskia narod. Edvali nqkoi ot nashite veliki bulgarski care zavouvateli si e predstavql ,che negoviq narod ot glupost shte se prevurne v mishoci i shte bude nai bedniq v veche negramoten v stariq kontinent. Nqmam dumiiii.......

    ОтговорИзтриване