понеделник, 1 юли 2013 г.

“Аз имам кауза. Не се боря за власт и за себе си", обяснява в интервю за в. Труд лидерът на БСП Сергей Станишев.



От 1990 г. насам реалността ясно ни показва истинската кауза на паразитиращата партия БСП(БКП), чиято политика допринесе най-много за утвърждаването на руския модел олигархичен капитализъм в България.
Каузата на БСП отдавана е постигната, дами и господа! Сега тя само се опитва да отстоява завоюваното. Но вече ще й бъде много трудно. Все пак шепата български милионери, станали такива благодарение на успешно проведената политика на БСП за ограбването на 99% от българските граждани, не са мнозинство, а тежкото икономическо положение в България допълнително съкращава живота на възрастното население – основен неин поддръжник поради заблуда.
БСП не е социална партия, пенсионери! Вашите интереси са коренно различни от тези на БСП. Вие никога не трябва да гласувате за нея!  Намерете друга българска социална партия и й дайте шанс на следващите избори. Да ли каузата на другата партия наистина не защитава вашите интереси, защото едно нещо трябва да е напълно ясно за целия български народ: 
БСП Е КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, САДИСТИЧЕН МАСОВ УБИЕЦ, който трябва да бъде сложен зад решетките завинаги.

Райчо Марков
Ню Йорк

Забележка: През 1944 г. дядо ми Рангел, на когото съм кръстен, тогава, едва двайсетина годишен, загива в затвора като ятак на партизаните от отряд "Христо Михайлов" и аз знам, че неговата кауза не е била каузата на БСП и г-н Станишев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар