вторник, 30 април 2013 г.

Новини от последния час от България - лоши


За жалост новините за българите не са никак добри. Влакът на българската икономика ще продължи своя пагубен път надолу към бездната на бедността и мизерията и след изборите на 12 май.

Нито една българска партия не е в час по макроикономика. Те не знаят, и дори и да искат, не могат да направят нищо пред неизбежната катастрофа. ММТ програмата за България не бе подкрепена от нито една от тях. Българските медии не й дадоха никакво медийно пространство (ако изключим еднократната публикация във "Фрог нюз"), за да могат българските граждани да се запознаят с нея.

Нищо не може да се направи за сега. Съчувствам на всички българи на територията на страната.

Райчо Марков
Ню Йорк

2 коментара:

  1. Тази лоша новина, не е до толкова "новина", тъй като факта че до 12.05.2013 - "Нищо не може да се направи за сега" - е ясен от известно време насам ... но ето и малко нотка оптимизъм:

    Тези избори ще бъдат вече осъзнат пореден фарс за т.нар. "политически елит" (досегашните големи партии), както и за набързо и изкуствено създадените нови - което е добре ... ще има още малко време (вкл. цялото лято - чак до следващите избори през есента) за част от народа (най-вече от т.нар. активен електорат) да се поосъзнае, та да се тръгне към наистина нещо ново. Обаче още не се виждат силните личности за това ... дано се появят !!!

    Ако това стане - повечето от елементите на ММТ може да бъдат приложени от 2014-та нататък ... но обаче изцяло всичките й принципи още доста време ще "стряскат" промитите мозъци от подкупени медии, пропаганди, лъже-европейски стандарти и пр. ... и пр. ...

    СЪВЕТ: Не се отказвайте - но търсете истината най-вече в някои от добрите и успешни моменти от националната история - в съчетание с независимите принципи на ММТ. Също така е крайно време да се осъзнае, че новата ценностната система не бива да се "налага" от т.нар. "загниващи западни демокрации/цивилизации", както и да се изтръгнат завинаги някои носталгични елементи по болшевизма и утопичните лъже-утопични принципи на Марксизма.

    Лекциите на Мозлър и другите дискусии и форуми, които поствате (колкото и да са стойностни, логични и интересни за малка група аудитория) - не се радват на внимание на управляващия елит, та камо ли на масата от електората (да не казвам "плебса") ... Трябва по-простовато, разбираемо и същевременно интелигентно да се изложат ММТ-принципите (и то в точно специфична разновидност за България) ... вижте как Бате Бойко с леко "просташки език" и "престорено мъжкарство" - овладя масите на предните парламентарни избори !

    Не е лесно, знам, и иска доста труд и усилия, но все пак ... ...
    Good Luck !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за добре обмисления съвет!

      Хей, тук в този блог има място за всеки, желаещ да публикува мисли и идеи свързани с България и/или ММТ. "За сега" бе кодов израз, никой никъде не отива. :-)

      Изтриване